Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

[email protected]: 22 euro!

Door Lies op 13.06.2009

Een dagtrip naar Parijs is nog nooit zo easy, goedkoop, vlot, en dus leuk geweest! Deze zomer brengt Thalys je met hoge snelheid naar de lichtstad vanaf €22, enkele reis. Wij bij Belmodo.tv kunnen rekenen, en dat maakt dus €44 heen en terug: daar laten wij onze auto gewillig voor staan en zo waren wij snel onderweg naar...oui oui, Paris!

09u00: Team Belmodo.tv meets at Bruxelles-midi. Ok, dat is vroeg, maar het heerlijke ontbijt met koffie aan boord van de toch wel zeer comfy Thalys, maakt veel goed. Onderweg wordt er druk gepraat over de te bezoeken shops en buurten, kwestie van goed georganiseerd te zijn en niets te moeten missen. Ons ontbijt is amper afgeruimd en hups, nous sommes a Paris!

10u30: Baretjes op en trenchcoats aan, we beginnen onze shoppingtrip in de galerijen van de jardin du Palais Royal. We zagen veel luxeboetieks als Marc Jacobs, Pierre Hardy (great shoes!!), Stella McCartney, Rick Owens,...maar onze favoriet was toch wel de shop van Didier Ludot. Lees hier het volledige shopreport. Sinds 1975 beschikt de zeer modieuze Didier over een ongelooflijke collectie luxevintage. Chanel bags en tweeds, Hermès Birkin bags in croco, prachtige vintage haute couture, Didier heeft alles wat je zoekt! Maar daar hangt wel een pikant prijskaartje aan vast! Aan de overkant heeft hij nog een prachtige LBD-shop: Little Black Dresses in alle geuren en kleuren!

010ps ps

13u00: We springen nog snel even binnen bij Colette en dan: time for lunch!

14u00: No time to loose, part 2 of our trip! En daarvoor trekken we naar het hippe Le Marais. In deze buurt is het heerlijk wandelen, en je vindt hier de ene toffe shop na de andere: Dolls, Shine, Manoush,...stuk voor stuk prachtige multibrand boetieks! Wij werden vooral wild van Manoush, het verslagje lees je hier. Eindigen deden we bij Merci: een gloednieuw winkelconcept waarvan wij echt stonden te kijken! Kledij, houseware, furniture, books, enz. shoppen in een mooi en vooral rustig kader: dat was in deze tijden van loeiharde muziek al lang geleden. Voor meer foto's en info over Merci, klik hier!

merci_01-1PS Merci_02PS

18u00: Veel shops, veel inspiratie, en vooral veel shopping bags later stapten wij moe maar voldaan terug in de Thalys, en lieten onze vermoeide beentjes rusten terwijl wij genoten van ons avondmaal en un petit verre de vin blanc...

page loaded