Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Fringe Projects

Door Michael op 27.05.2009

Fringe_t

De Deense modevormgever Henrik Vibskov en de Zweedse grafisch vormgever Andreas Emenius zijn het brein achter The Fringe Projects. De titel is een mond vol, maar staat voor een serie van 10 multimediale installaties over verlangen en identiteit. Wat mag je verwachten? Wel performances, tijdschriften, videowerk en fashion designs natuurlijk. The Fringe Projects kan je vinden in het Zeeuws museum in het Nederlandse Middelburg. Nog tot en met verkiezingszondag 7 juni!

Bij deze tentoonstelling hoort trouwens ook een funky Engelstalige catalogus van Episode Publishers.

Ben je compleet into eclectische ontwerpen dan moet je bij Henrik Vibskov zijn. Vibskov staat vooral bekend voor de funky mix van haute couture & straatcultuur. Verder is Vibskov beeldend kunstenaar, filmmaker en drummer bij de Deense muzikant Trentemoller.

Wil je meer informatie over de shop van Henrik Vibskov, klik dan hier !

www.zeeuwsmuseum.nl

page loaded