Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Launch Label. fashion focus: succes!

Door Lies op 21.05.2009

labelfashionfocus
Belmodo.tv ladies Patricia, Tiany, Angelique & Lies + Miss Label Fashion Focus Stephanie.

Het Belgische modevolkje was gisterenavond, woensdag 20 mei, weer op de lappen! Ter ere van de geboorte van het zusje van Label. profashionals, organiseerde het hele Label-team immers een feest in de Antwerpse Urban Outfitters. Het kindje luistert naar de naam Label. fashion focus en vind je in tegenstelling tot Label. profashionals in je krantenwinkel! Belmodo.tv was uiteraard weer van de partij, en met veel plezier!

Label. fashion focus is hét blad voor iedereen die geïnteresseerd is in mode, maar vooral in het verhaal achter de mode. Wil je weten wie er aan al die collecties zit te zwoegen achter de schermen, hoe een schoen nu eigenlijk in mekaar steekt, wat de hotste nieuwste brands zijn? Je leest het twee keer per jaar in Label. fashion focus, in een zomer- en winternummer. Het allereerste nummer ligt inmiddels al vanaf begin mei in alle Press Shops en Standaard Boekenhandels, en dus zeker en vast al op jouw koffietafel, toch?!

Stephanie Duval, de nieuwe hoofdredactrice van Label en de drijvende kracht achter Label. fashion focus, verwelkomde samen met haar team veel 'schoon volk' gisteren in Urban Outfitters. Ons dus ook, en wij genoten met volle teugen van de live graffiti-act van jonge designer Kid Vanilla en de badmode van modeacademietalent Lenny Leleu. Maar ook de prachtige juwelencollectie van Atelier11, de Kiehl's goodies, en het live optreden van Gustaph, konden wij wel smaken! En dan hebben we het nog niet gehad over al die overheerlijke Ben&Jerry's ice cream!

Speciaal voor jullie hier enkele sfeerbeelden! Enjoy! En dan, hup, naar de winkel (als je hem nog niet hebt)!!!

foto-cameraman foto-sfeer

Links: Tiany en hoofdredactrice Stephanie doen hun ding voor de camera.
Rechts: De aanwezigen genoten van een drankje in het mooie decor van Urban Outfitters.

foto-andre foto-cindylauper

Links: Belmodo.tv-redactrice Lies Vangeel vond het fijn vertoeven in André J's gezelschap. De man (?) is dan ook SATC-styliste Patricia Fields' best friend én het gezicht van de Designers Against Aids-campagne, samen met Dita Von Teese.
Rechts: Een kleine preview van de komende Fashion Against Aids-lijn van H&M, met onder andere dit T-shirt door Cyndi Lauper.

. foto-kidvanilla foto-band

Links: Kid Vanilla met haar vriend.
Rechts: Gustaph, die de backing vocals verzorgt van zowat alle bekende Belgische artiesten.

page loaded