Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy b-day Delvaux!

Door Angelique op 20.05.2009

delvaux_180jaar_brillant_220x198

We lieten hier heel recent nog weten dat het luxelabel een 'Studio Delvaux' expo doet in hun boetiek in Knokke en we hebben alweer nieuws! Delvaux blaast dit jaar 180 kaarsjes uit en viert dat met een retrospectieve in het ModeMuseum van Antwerpen.

De hofleverancier doet het al jaar en dag ook zeer goed bij het grote publiek en bezit een fashiongeschiedenis om U tegen te zeggen! De tentoonstelling toont zowel het handwerk, de ontwerpen als de creaties zelf en dit van de afgelopen 180 jaar.

'Expo Delvaux, 180 jaar Belgische luxe' kan je bezoeken in het ModeMuseum Antwerpen van donderdag 17 september 2009 tem zondag 21 februari 2010.

Belmodo.tv zal deze afspraak met de Belgische modegeschiedenis niet missen! En we hebben nu al een vermoeden dat er wel eens een speciale Delvaux tas zal ontworpen worden ter gelegenheid van deze verjaardag...keep ya posted!

page loaded