Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vitrine in Gent

Door Angelique op 19.05.2009

vitrine500x220

Al ruim 10 jaar organiseert het Flanders Fashion Institute een leuk art meets fashion event onder de noemer Vitrine.

En dit jaar trekt de windowexpo naar Gent met 'colors' als thema. Tien dagen lang tonen gerenommeerde ontwerpers en nieuwe talenten hun installatie op unieke locaties...

Creatief adviseur van Vitrine 2009 is niemand minder dan de bezieler van het SMAK en huidig conservator van het Martha museum in Herford Duitsland, Jan Hoet. De kunsthistoricus zal het project creatief begeleiden. Winkeletalages en andere interessante locaties in de Gentse binnenstad worden omgetoverd tot een fantasierijke wereld met verrassende objecten.

Vitrine 2009 gaat door van donderdag 18 t.e.m. zaterdag 27 juni in de Gentse binnenstad en we geven jullie ook nog even de data mee van de Gentse eindejaarsdefilé: donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 juni in de voormalige Eskimofabriek. Alle andere academieshows kan je hier bekijken, mooi samengevat op Belmodo.tv!

Alle info vind je op www.ffi.be/vitrine

page loaded