Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cartier I love you

Door Patricia op 20.05.2009

Juwelenhuis Cartier wordt dit jaar 100 en viert dit met een mooi koffietafelboek genaamd "Cartier I love you". Naast mooie kiekjes van Bruce Weber staan er ook essays in van Ingrid Sischy over de geschiedenis van Cartier. Dit boek is ongetwijfeld een must-have boek voor juwelenliefhebbers en Belmodo.tv is al helemaal fan. Alleen al omdat de verpakking in rood en goud helemaal luxueus op z'n Cartiers blijkt te zijn!

cartier2 cartier3

Cartierlovers duiden bovendien best donderdag 11 juni aan op hun kalender. Die dag organiseert het Franse huis voor de vierde keer de Love day , een dag waarop 10% van de opbrengst van over heel de wereld naar het goede doel gaat en op een Cartiertje kan dat al tellen!

P10039466

www.cartier.com

page loaded