Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dita Von Teese @ Eurovision

Door Michael op 17.05.2009

dita-von-teese-5169-8-1.preview

Het Eurovisie Songfestival is alweer achter de rug. Het liedjescircus hield dit jaar halt in de Russische hoofdstad Moskou. België werd vertegenwoordigd door de Waalse 'Copycat' en lag er héél snel uit. De meeste Belgen duimden dan ook voor de Vlaamse Hadise met haar 'Düm Tek Tek' die zong voor Turkije. Uiteindelijk won Noorwegen met Alexander Rybak en het nummer 'Fairytale'. 

Opvallend was vooral de verschijning van Dita Von Teese als deel van de act van Duitsland. Duitsland werd vertegenwoordigd door het muzikale duo Alex Swings Oscar Sings met het nummer Miss Kiss Kiss Bang. Von Teese verzorgde een sensuele stripact bij het lied. Spijtig genoeg haalde Duitsland amper 35 punten en belandde dan ook op de 20ste plaats. 

Geniet toch ff mee met de foto's van Dita Von Teese @ Eurovision!

dita-von-teese-5169-3.preview dita-von-teese-5169-5.preview  

dita-von-teese-5169-1.preview dita-von-teese-5169-6.preview    

dita-von-teese-eurovision-girl dita-von-teese-5169-7.preview

page loaded