Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Walter tekent voor Mika

Door Michael op 15.05.2009

mika_chair 75_268x357 mika-20070411-238369

De Libanees-Britse popsensatie Mika doet beroep op niemand minder dan Walter Van Beirendonck voor de release van de limited edition EP Songs for Sorrow. Walter past in het rijtje naast o.a. Peter Blake, Paul Smith, Alber Elbaz (Lanvin), Manish Arora en David Mackie. Mika stuurde afzonderlijke nummers naar artiesten en kunstenaars, die op basis van de muziek een kunstwerk maakten. Walter wist eerst niet goed wat hij met de opdracht moest aanvangen maar na het horen van de song liet hij zijn gevoelens de vrije loop. Van Beirendonck zorgde uiteindelijk voor een tekening waarop hijzelf met een groene baard te zien is als marionet.

Songs For Sorrow is een limited edition waarop Mika samenwerkt met Arcade Fire's Owen Pallet. Het gaat om 4 nieuwe nummers Blue Eyes, Toy Boy, Lonely Alcoholic en Lady Jane. De special edition ligt nu in de winkel, wil je de nummers alvast voorbeluisteren klik dan hier !

Music working fashion, we L.O.V.E. it!

page loaded