Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Urban Outfitters: The Label Fashion Focus edition!

Door Tiany op 14.05.2009

uo_label_ff_02

Fashionista's be prepared! Want volgende week woensdag kan je weer van heel wat creatief geweld en shop till you drop plezier genieten bij Urban Outfitters. Naar aanleiding van de lancering van het nieuwe must-have mode magazine Label Fashion Focus zijn de Urban Outfitters deuren weer open tot 21 uur. En uiteraard gaat zo'n late night opening gepaard met de nodige extra's...dit betekent dat je niet alleen tot laat kan shoppen maar dat je ook kennis maakt met jong talent als Kid Vanilla, Leny Leleu en Atelier 11. Muzikaal zorgt het Gentse Lalalover voor de nodige vibes en qua "drank stoffatie" mag je rekenen op  Vedett, Jägermeister en Red Bull... gratis en voor niets. Ook Belmodo favoriet Ben & Jerry's zal aanwezig zijn met de nodige "Chunky Monkeys en Cherry Garcia's"....hmmm I like!!! Reden genoeg dus om op woensdag 20 mei af te zakken naar de Stadsfeestzaal op de Antwerpse Meir!

uo_label_ff_01   uo_label_ff_220x198

Check alvast het werk van de aanwezige creativo's:

www.myspace.com/kidvanilla

www.atelierelf.com

www.myspace.com/lennyleleu

www.lalalover.com

page loaded