Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gravis Expo

Door Michael op 12.05.2009

High alert voor de sneakerfreaks! Want vanaf vrijdag 22 mei tot zaterdag 6 juni kan je immers in sneakershop TARMAK in Sint-Niklaas terecht voor een retrospectieve van de Gravis Artist Series. Speciaal aan deze tentoonstelling zijn de 3 projecten die je worden voorgeschoteld: Gravis Footbeds uit 2001, The Collective Art Project uit 2005 en The Blackbox Series van 2007 tot 2009. 

Afsluiter van al het sneakergeweld is de Vintage & Retro Sneaker Flea Market op zaterdag 27 juni en zondag 28 juni. Een must-do volgens Belmodo.tv want heel wat sneaker addicts bieden op deze markt vintage, retro en hard to get sneakers aan. Je kan hier dus kopen, verkopen of ruilen en natuurlijk ook gezellig iets drinken.

Le sneaker c'est chic!

Tarmak Sneakerstore
Stationsstraat 86
9100 Sint-Niklaas
www.tarmak.info

tarmak-ad-1_1_

page loaded