Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

We do the Stiletto Run!

Door Angelique op 06.05.2009

inhershoes_220x198 flair_220x198

Trek op zondag 31 mei je mooiste outfit en je favoriete high heels maar aan en doe mee met de Stiletto Run naar aanleiding van de expo In Her Shoes in het Modemuseum van Hasselt.

Wat staat je te wachten?
Je legt 300 meter (!), onderschat dit niet ladies, af op de Hasseltse Groene Boulevard op hoge hakken van minstens 9 cm hoog en maximaal 1,5 cm breed. De snelsten winnen hele mooie geldprijzen voor shoeshopping till ya drop en de best geklede deelneemster wint de Flairprijs. En dat weet Belmodo.tv nu al... het is een designerhandtas van Michael Verheyden! Ja, wauw toch!

En er is sowieso een goodiebag voor alle deelneemsters. Je moest al aan het oefenen zijn want Belmodo.tv doet ook mee dus be prepared! Oh ja, wij zijn nu al aan het sparen (in our dreams) voor Louboutins, so watch us ;o)

Je kan je nu  HIER  inschrijven! Goodluck!

page loaded