Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

IKEA goes S.M.A.K

Door Tiany op 29.04.2009

Het S.M.A.K in Gent pakt momenteel uit met een unieke expo van de New Yorkse kunstenares Dara Birnbaum, waarin ze haar typische videokunst en video-installaties mooi aan de man brengt in een uitgebreide overzichtstentoonstelling. En om de bezoekers optimaal te laten genieten van deze retrospectieve is S.M.A.K in zee gegaan met IKEA, die gezorgd hebben voor TYLÖSAND, comfortabele zitbanken die voor een extra touch zullen zorgen in het S.M.A.K en die perfect zijn om het grote publiek in de meest ideale omstandigheden de installaties van Dara te laten ontdekken.       

De tentoonstelling loopt van 04 april t.e.m. 02 augustus. Neem zeker een kijkje op: www.smak.be en   www.IKEA.be  

ikeasmak_01     ikeasmak_02    

page loaded