Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Customisez-moi, toi?

Door Angelique op 15.04.2009

bg_220x198_2
Mister BG, the grandmaster himself!

Het personaliseren van objecten en kledij dat heet 'customizen' en bij ons is fashionduizendpoot Bernard Gavilan, nog voor het een vette hit werd, de absolute grondlegger van het mixen en matchen van het verleden en het heden. In 2006 ging dan ook de eerste editie van Customisez-moi met veel succes van start.

We hebben goed nieuws voor de fashionlovers, met drang om zelf aan de slag te gaan, want Mister BG is voor zijn derde editie op zoek naar jong talent. Stroomt er ontwerpersbloed door je lijf, ook al heb je geen ervaring -what eve ;o)- doe gewoon mee en wie weet sta jij op vrijdag 13 november wel op de catwalk in de Brusselse Mirano met je Customisez-moi collectie...

bg_220x198_3 bg_220x198_4
Customisez-moi 2007

Inschrijven kan vanaf vrijdag 17 april op www.customisezmoi.com

Uiteraard lees je als eerste snel meer info over deze fashionwedstrijd op Belmodo.tv!

page loaded