Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Secret Gig was een succes!

Door Lies op 09.04.2009

jasper_01 jasper_02 Jasper & Lies aka music meets fashion!

Belmodo.tv kwam, zag en overwon honderden gillende meisjes tijdens de secret gig bij Urban Outfitters, afgelopen woensdag 8 april. De secret guest was niemand minder dan Jasper Erkens, dé Belgische belofte van het moment, die jullie zeker kennen van zijn succesvolle cover van Gnarls Barkley's 'Crazy', en van zijn recentste topper met dito clip 'Waiting like a dog'.

Jasper, die overigens de zilveren medaille wegkaapte op Humo's Rock Rally, lokte een mensenmassa naar Urban Outfitters en werd daarbij zelf bijna vertrappeld door de vele vrouwelijke fans. Hij gaf er een erg intiem concert waar iedereen stil van werd, waaronder ook wij van Belmodo.tv.

japser_03

En toch lieten wij onze blik tijdens het concert ook al even over de prachtige UO-jurkjes, rokjes en t-shirtjes glijden, die tot ons groot jolijt nog afgeprijsd waren ook! Lang leve de Urban Outfitters Midseason sales! Tot -50%!

Een leuk concert en een paar fantastische koopjes later, kon Belmodo.tv dus besluiten dat wij alweer een fantastische namiddag hadden beleefd.En dat dankzij hottie Jasper en onze vrienden bij Urban Outfitters! Merci beaucoup! 

page loaded