Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Barbie + Karl Lagerfeld + Colette = HOT!

Door Tiany op 04.03.2009

Kult shop Colette in Parijs weet ons altijd te verassen met haar expo's en collaboraties. En ook aanstaande maandag 9 maart pakken ze weer uit met een must-see samenwerking met in de hoofdrollen niemand minder dan Karl Lagerfeld en de 50 jaar oude Barbie! Om Barbie's verjaardag te vieren zorgde Karl Lagerfeld voor een shoot met model Baptiste Giabiconi (looking HOT!) als Ken en Barbie als haar mooie en nog steeds rimpelloze zelf.

Naast de portretten kan je ook een aantal bekende Barbie's bewonderen die door Kaizer Karel werder geselecteerd. Ook de etalage van Colette zal een ode brengen aan Barbie tot 15 maart en meestal is dat wel degelijk de moeite, want Colette weet als geen ander hoe ze geweldige etalages moeten maken! 

colettebarbie_02 colettebarbie_01

colettebarbie_04 colettebarbie_05

page loaded