Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

EXCLUSIEF: Confessions of a Shopaholic

Door Angelique op 24.02.2009

shopaholic_art_220x198_8shopaholic_art_220x198_7
shopaholic_art_220x198_6shopaholic_art_220x198_3

Belmodo.tv kondigde al in november 2008 aan dat de fashionmovie van het jaar 'Confessions of a Shopaholic' op woensdag 18 maart bij ons in première zal gaan. Wauw, wat zijn wij happy jullie te mogen vertellen dat we exclusieve 'behind the scenes' beelden inclusief interviews met hoofdrolspeelster Isla Fisher én topstyliste Patricia Field met jullie kunnen delen.

Check dus nu hier bij Tiany.tv op Belmodo.tv het hele verhaal!  

De verfilming van het boek 'Confessions of a shopaholic' is een komedie met niemand minder dan Mrs. Sasha Baron Cohen (aka. de vrouw van Ali G & Borat), Isla Fisher in de hoofdrol. Isla speelt de naïve journaliste Rebecca Bloomwood, Becky voor de vrienden. Door haar shopverslaving lopen haar visa-rekeningen zeer hoog op en moet ze dringend een oplossing zoeken...de topbrands vliegen je om de oren in deze fashionable komedie. 

En voor de fashionaddicts onder jullie dit zijn de mind boggling merken, die dankzij Patricia Field, de revue passeren : Balenciaga, Marc Jacobs, Christian Louboutin, Alexander McQueen, Zac Posen, Miu Miu, Salvatore Ferragamo, Prada, Christian Dior, Todd Oldham, Gucci , Matthew Williamson en vele andere...

Wat ons betreft is 'Confessions of a Shopaholic' nu al een topper! Maar het is nog wachten tot woensdag 18 maart dus om massaal naar de bioscoop te spurten. Wij hebben deze avond al in onze agenda geblokkeerd, wie gaat ermee?

page loaded