Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Schoenen die echt kunnen spreken

Door Angelique op 27.01.2009

Jaaaaaaaaaa, amai  moesten onze schoentjes kunnen spreken, ai dan kunnen we de straat niet meer op, toch? 

En oooooo oooo ooo oo oh Belmodo.tv loves Jimmy Choo, al goed dat de banken geen specifieke leningen toekennen om luxeschoenen te kopen want anders waren ze massaal falliet ;o)

Anyway, de Jimmy Choo shoes zijn met het boek ' The Towering World of Jimmy Choo: A Glamorous Story of Power, Profits, and the Pursuit of the Perfect Shoe..........-excuses, maar ik was even buiten adem- dus toe aan hun verhaal. Eindelijk zeg, want niemand kent eigenlijk de ware toedracht van het succes van deze king of shoes. Alleen modejournalist Lauren Goldstein Crowe en zakenvrouw Sagra Maceira de Rosen denken het te weten. Op basis van "off the record" weetjes hebben ze een boek geschreven dat gaat over hoe Jimmy Choo een jaaromzet van om en bij de €200 miljoen heeft opgebouwd. Misschien is het wel jammer dat Mister Choo himself niet aan het woord komt maar ah ja, we vinden het al heerlijk om de intriges te kennen ;o)

choo_200x300

Je kan 'The Towering World of Jimmy Choo' nu al online bestellen via www.amazon.com maar je moet wel wachten tot dinsdag 28 april voor de release, staat genoteerd !

page loaded