Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MGMT vaart met Petit Bateau

Door Lies op 18.01.2009

Music meets fashion en omgekeerd, ooh o o Belmodo.tv loves it!

mgmt_petitbateau_220x198

Dat MGMT (ofte ManaGMenT) met de psychedelische plaat 'Oracular Spectacular' erg groot werd in 2008, dat wisten we al! En dat het New Yorkse duo iets met 'Kids' heeft, begonnen we ondertussen ook wel te snappen. Maar dat Andrew en Ben echt nog kleine jongetjes zijn, dat wist alleen het Franse kindermerk Petit Bateau. Want voor hun zomercampagne fotografeerden ze de toch al wel grote boys naast very cute babyboys van enkele maanden. En ook boven de nonchalante foto's van Andrew en Ben staat hun leeftijd in maanden, waarmee het merk een ludieke kwinkslag geeft aan hun traditionele campagnes. Zo is 'baby Andrew' al 310 maanden oud, en 'baby Ben' is er al 312!

mgmt_2_320x220

Wij bij Belmodo.tv worden alvast wel warm van deze cuties! En deze muzikale baby's willen wij wel eens in onze armen wiegen. ;)

page loaded