Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Are we having an A Fair?

Door Angelique op 16.01.2009

Nee, dit is geen vraag die we aan onze partner stellen maar gewoon op zondag 8 februari & 9 februari aan onszelf...met als sluitend antwoord : YES WE ARE HAVING an A FAIR! Want de wintereditie van de Antwerpse A Fair komt er weer aan en begint in stijl, dus check onze agenda en ga er maar vanuit dat Belmodo.tv er zal zijn :o) !

afair_affiche

A Fair opent vrijdagavond 6 februari 2009 met de "ELLE Style Awards” in Antwerp Expo. Op zondag 8 en maandag 9 februari 2009 worden de hallen van Antwerp Expo omgetoverd tot een glamoureus luxehotel uit de jaren ’70, waarin fashionlovers kennis kunnen maken met ongeveer 350 collecties. Deze collecties tonen de nieuwe herfst- en wintertrends van 2009/2010 voor zowel new luxury brands, de fashionable wear en de jeans, street en urban chic. A Fair maakt uiteraard opnieuw graag plaats voor jong aanstormend talent. Op A Square krijgt beginnend creatief modetalent de kans om hun collectie te showen.

A Fair, de place-to-be voor modeprofessionals & fashionaddicts wordt afgesloten met een spetterende party enkel voor genodigden. Je mag van Belmodo.tv alweer een uitgebreid verslag incl. crazy pics verwachten...én wie weet kan je er dankzij ons toch bijzijn. Houd Belmodo.tv in de gaten...

page loaded