Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ode aan Stephen Sprouse

Door Angelique op 15.01.2009

Oh Belmodo.tv heeft weer een hebbeding om U tegen te zeggen gespot! Gewoon om lekker achterover te leunen en uren in te snuisteren of om mee te pronken op je salontafel natuurlijk ;o)...Tip : The Stephen Sprouse Book !

sprouse_thebook

En waarom? Omdat het 5 jaar na de dood van deze topartiest, kunstenaar en ontwerper met The Book hoog tijd is voor een ode aan de man, die de graffiti-prints voor Louis Vuitton in 2001 bedacht.

Zoals we begin december van vorig jaar al meldden, heeft Marc Jacobs daarom een nieuwe limited edition assecoire- en kledinglijn met een super knipoog naar Sprouse, ontworpen! Beide creativo's gaven in 2001 samen Louis Vuitton een nieuwe dimensie.

Nu kan je dus nog veel meer uit Sprouses leven en werk nalezen in The Stephen Sprouse Book inclusief topinterviews  met zijn beroemde vrienden waaronder Debbie Harry, Marc Jacobs, Anna Sui en Kate Moss.

The Stephen Sprouse Book is nu overal te koop en de limited edition vind je in alle Louis Vuitton stores wereldwijd. check www.thestephensprousebook.com voor meer info en heel veel coole pics!

page loaded