Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Antwerpse Kunstbende bezet Fish&Chips

Door Angelique op 14.01.2009

Op zaterdag 17 januari tussen 14:00 en 18:00 zal de Antwerpse kunstbende de Fish&Chips in de Kammenstraat bezetten met een modeworkshop en enkele dj’s. Kunstbende is er klaar voor om Antwerpen weer te laten genieten van het jonge talent dat in deze stad (en in de rand) rondloopt, want op zaterdag 14 maart kan je naar de Antwerpse voorronde in de Arenbergschouwburg.

kunstbende_200x300

Kunstbende is een wedstrijd naar kunstroem voor jongeren tussen 13 en 19 jaar en is dit jaar toe aan de 10de jaargang en dit wordt uiteraard gevierd. Kunstbende is de wedstrijd in kunst, waar je elkaar kan uitdagen in categorieën als performance, video, ontwerpen, fotografie, woord, muziek, dans en mode.

Elke Vlaamse provincie houdt een voorronde met een Kunstbende finale weekend op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei in Brussel.

Meer info vind je op www.kunstbende.be

page loaded