Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zeitlich

Door Tiany op 11.01.2009

Antwerpen is weer een lekkere dinner place rijker, deze keer weliswaar tijdelijk en daarom kan je er best zo snel mogelijk bijzijn! In samenwerking met galerij Artspace Leguit presenteert Olivier Lammens van Fiskebar (like my favourite resto in Antwerpen) en Cargo zomerbar (de beste zomerbar van 2008!) een zogenaamde "pop up" resto met de zeer toepasselijke naam Zeitlich.

Tot eind maart kan je elke week bij Zeitlich terecht van donderdag tot en met zondag. What does the kitchen serve? Wel, je kan je menu een beetje samenstellen uit het voorgestelde menu en elke week krijg je iets volledig anders geserveerd (ontdek wat het aanbod is via www.fiskebar.be ).  Verder zijn er de nodige cocktails en ook de wijnkaart biedt een aangename en vooral lekkere selectie. Elke zondag is er ook vanaf 12u een uitgebreide brunch. Het interieur is eenvoudig, maar cozy en familiaal net zoals de bediening! De hele sfeer is top eigenlijk: terwijl wij zaten te genieten van ons glaasje cava in het 'apero-hoekje', zette maître Olivier zijn favoriete muziekjes op met zijn IPod en leidde ons dan naar een lange tafel die we deelden met een ander sympathiek gezelschap. En net zoals bij Fiskebar is het echt vingertjes aflikken aan tafel, en dat is toch ook wel zeer belangrijk uiteindelijk! Ik koos voor duif met puree van pastinaak en gevogeltejus en my oh my, al lang niet meer zo smakelijk gegeten! En op voorhand niet snoepen is de boodschap, want de porties zijn zeer royaal ;o)

Place to be is Leguit 23 in Antwerpen en voor reservaties en verdere info just dial 0495 76 41 47!

page loaded