Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zondagtip : Feestmarkt Van Morgen

Door Angelique op 02.12.2008

Amai wat zijn wij zot van leuke marktjes en met de feestdagen voor de deur hebben we massaal nood aan unieke cadeautjes. Belmodo.tv heeft een eindejaarsshoppingtip waar je ook nog eens zelf plezier aan zult beleven.

Op zondag 14 december moet je absoluut naar de Kloosterstraat in Antwerpen want dan zal deze gezellige straat omgetoverd worden tot de Markt Van Morgen. Het is dé plek waar beginnend en eigenwijs ontwerptalent hun creativiteit ten tonele spreiden en waar je dus leuke cadeautjes van kledij, juwelen, interieur tot grafische ontwerpen kunt kopen. Lovely Mariquita, Glasjuweel en vele andere jonge creatievelingen in the picture : we love it.

 marktvanmorgen_220x198marktvanmorgenII_220x198

En als je 2 over hun toerengedraaide shoppers tegen het lijf loopt, weet dan dat wij het zijn wink

Meer info vind je op www.marktvanmorgen.be

page loaded