Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Party windowshopping in Brussel

Door Angelique op 02.12.2008

Belmodo.tv heeft alweer een fijn & fashionable eindejaarsevent gespot en dit keer in onze hoofdstad.
De Brusselse shopping place-to-be Quartier Dansaert organiseert opnieuw Christmas Windows, een etalagewedstrijd met feestallure tussen de verschillende Dansaert shops.

38 stores stellen de meest originele en indrukwekkende installaties tentoon in hun vitrines: van een verzameling exotische vlinders en strikjes bij Natan Treize, tot Agent Provocateur lingeriemodellen in bad bij Cosmeticary, een snoepjesmobiel bij Hatshoe, discoballen bij Icon en nog veel meer verrassende windows. Het mag al eens iets meer zijn met de feesten zeggen we dan, cool!

xmas_20aIMG_3922a_apxmas_20aIMG_3998a_snoepenxmas_20aIMG_4035a_natan

Shoppers kunnen stemmen op hun favoriete etalage en maken hierbij kans om één van de vele typische prijzen uit een deelnemende zaak en de winnende handelaar krijgt gewoon de eer.

Plan en stemformulier voor dit unieke kerstshoppingevent zijn te verkrijgen in de handelszaken van de Dansaertwijk tijdens de openingsuren en te deponeren in de stembus van le Pain Quotidien, 16 Antoine Dansaertstraat, 1000 Brussel. De versierde etalages zijn nog tot en met 2 januari te bezichtigen en wees maar zeker dat je er ons tegen het lijf zult lopen de komende weken!

page loaded