Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Made in Kortrijk

Door Angelique op 27.11.2008

Vanaf volgende week vrijdag 5 december kan je, tijdens het closing weekend van Futurotextiel 08, in Kortrijk op de NMBS-site terecht voor het creatief event Made in Kortrijk.

made_in_kortrijk

'Made in...' is een uniek event dat vorige jaren een groot succes genoot in Gent. En nu voor het eerst te gast dus in Kortrijk. Made in Kortrijk zet 13 jonge West-Vlaamse creatievelingen uit verschillende kunstdisciplines als fotografie, beeldende kunst, podiumkunsten, muziek, design ,textiel en mode in the picture. Oh yes, we love it : supporting young & local talent !

Van vrijdag 5 december tem zondag 7 december zullen jonge West-Vlaamse creatievelingen exposeren in een wel zeer originele showroom : een zeecontainer. Check www.madeinkortrijk.be voor de geselecteerde artiesten.

Een jury van experten met o.a. onze hedendaagse kunsttrots Wim Delvoye en topmuzikant Flip Kowlier kiezen bij de opening 1 winnaar. Op het einde van dit creatief festival kan je naar de closing party in de lounge van de NMBS loods. Belmodo.tv gaat zeker een kijkje nemen !

LOCATIE
NMBS-site in Kortrijk.
Magdalenastraat ( ingang naast huisnummer 46 )
8500 Kortrijk

PROGRAMMA
- vrijdag 5 december : 14h00 - 20h00 : containers open voor publiek
- zaterdag 6 december : 14h00 - 22h00 : containers open voor publiek
+ PARTY  met dj Lotto, The 4 Tits met Hannelore Knuts, One Man Party én een van onze favorietjes Fredo & Thang !
- zondag 7 december : 10h00 - 18h00 : containers open voor publiek

page loaded