Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Club called Prada

Door Tiany op 26.11.2008

Ik kan er niet aan doen, maar tante Visa gaat afzien de komende maand en don't blame me, maar die talrijke designers die naast hun wanna-have collecties ook nog eens op de proppen komen met must-see clubs....Boek me dus maar een allez-retour London, want daar moet ik dus zijn voor de "Double Club". Een pop-up resto, bar en club dat 6 maanden zijn deuren zal openhouden voor de party hardy people van London. Leuk om te weten is dat Prada korte metten maakt met de strakke witte en hippe loungeruimtes, dat betekent dat de "Double Club" lekker kleurrijk en cosy is en in feite iets weg heeft van een Mexicaans barretje. Music of choice zou een mix zijn van Congolese rumba en Westerse pop en wat dat precies inhoudt moet ik nog zien te achterhalen in mijn volgende citytrip!

prada_club_01

page loaded