Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pirelli 2009

Door Tiany op 25.11.2008

De jaarlijkse veelbesproken Pirelli kalender zorgt weer voor eyecandy van de bovenste plank! En hoe kan het ook anders met modellen als oa. Daria Werbowy, de Nederlandse Lara Stone en Rianne ten Haken en Isabeli Fontana die in het midden van de Afrikaanse natuur zich van hun "natuurlijkste kant" lieten fotograferen door de 71 jarige New Yorkse fotograaf Peter Beard. "Props" van dienst zijn de Botswaanse woeste landschappen en real time olifanten!!! En ondertussen bleven de modellen koelbloedig poseren (crazy!!!! Ik was al eeuwen gaan lopen, misschien ben ik daarom geen topmodel geworden?! hahahaha).

De wereldberoemde Pirelli kalender is helaas niet bestemd voor de gewone sterveling aangezien de bandenfabrikant enkel vaste klanten en innige relaties ermee verwent. Voor 2009 werden slechts 25.000 exemplaren gedrukt en vreemd genoeg heb ik zo'n vermoeden dat ik niet tot die lucky 25.000 zal behoren....damn!!! Maar bon, laat deze foto's een kleine troost zijn voor jullie en mij en wie nog meer van het schoons wil bewondern kan steeds terecht op www.pirellical.com

En ehhh...als klein pleister op de "ohh nee, ik ga zo'n kalender niet krijgen" wonde, kan je op tiany.tv de making of bekijken...Enjoy!

pirelli01

pirelli_02

pirelli_03

page loaded