Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louis Vuitton art signed by Arne Quinze

Door Angelique op 22.11.2008

Onze Belgische trots, de 37-jarige designer/kunstenaar Arne Quinze heeft naar aanleiding van de opening van een nieuwe Louis Vuitton store in München, een reusachtig kunstwerk ontworpen. Vlak voor de LV store staat een houten constructie van 20 m hoog & 12 breed. Deze stijl zie je ook terug in de etalage van de shop. De Kortrijkse topdesigner gaf zijn nieuw werk de naam 'The Traveller' mee wat verwijst naar de stijlvolle reistassen, die Vuitton maakt.

shop_munchen_220x198_copyfront_munchen_220x198_copy

Het kunstwerk blijft staan in München tot begin januari maar je hoeft helemaal niet zo ver te reizen om Quinze werk te zien...Bij ons heeft hij ook afgelopen week een gelijkaardig knap kunstwerk neergezet voor het Vlaams Parlement in Brussel 'The Sequence' en je kan nog steeds in de Louizalaan de Cityscape sculptuur gaan bekijken.

arne_quinze

Meer foto's & info over Arne Quinzes werk vind je op www.arnequinze.tv

page loaded