Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

We Love Rykiel

Door Tiany op 14.11.2008

Het is eindlijk bijna zover, bijna tijd voor de opening van de expo van een van mijn alltime favoriete ontwerpers. Vanaf donderdag 20 november (en nog tot en met zondag 19 april 2009) heb je nog een reden om een bezoekje te brengen aan modestad Parijs. Begin dus al maar te plannen, want naast de shop-till-you-drop momenten ga je nu ook tijd moeten maken voor wat cultuur met de expo van Sonia Rykiel, die je absoluut niet mag missen! Deze te gekke ontwerpster wordt gevierd naar aanleiding van het 40 jarig bestaan van het modehuis. Dat betekent heel wat mooie Rykiel creaties van vroeger en nu bij elkaar, maar ook modefotografie en de talrijke defilé's van het modehuis onder één dak! What else can you wish for?! Place to is de "Musée de la Mode et du Textile".

sonia_01

Musée de la Mode et du Textile
Site Rivoli
107 -111, rue de Rivoli - 75001 

De expositie loopt nog tot en met 19 april 2009 & meer info vind je op www.lesartsdecoratifs.fr

page loaded