Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Coole expo in Design Museum Gent gespot

Door Angelique op 14.11.2008

Ofcourse we love jewels! Remember diamonds are...? Wel, Belmodo.tv heeft een coole expo in Gent gespot. Ideaal om, bijvoorbeeld in plaats van met die luie kont in je zetel teblijven hangen, eens iets leuks te doen op een lazy zondag.

Hermann Jünger was een van de meest invloedrijke juweelontwerpers uit de 20ste eeuw. Deze Duitse designer was trouwens een van de pioniers die het juweel een nieuwe status bezorgde. Het Design Museum heeft zijn werk naar Gent gehaald en is nu de must-visit place als je van architecturale juwelen houdt. Let vooral op het progressieve werk van deze designer. Deze juwelen dateren uit de jaren '60: very nice & inspirerend als je het ons vraagt.

Hermann_Jüngerjunger_220x1981965_juenger_p01_220x198

Design museum Gent
Jan Breydelstraat 5
9000 Gent

De expositie loopt nog tot en met zondag 8 februari 2009 & meer info vind je op www.designmuseumgent.be

page loaded