Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

LIFT Club

Door Tiany op 06.11.2008

Een nieuw partyconcept heeft zijn intrede gedaan in ons klein Belgiëlandje en dit hebben we te danken aan de mensen van de Gentse Shop LIFT. LIFT staat voor Lifestyle, Interior, Fashion & Taste en deze ingrediënten worden op maandag 10 November in een LIFT Club glamnight gegoten. Locatie van de feestelijkheden is het Kasteel van Beervelde en voor tickets en info kan je terecht bij LIFT of Café Théatre in Gent (www.liftyourlife.be). LIFT als shop heeft ons hartje al veroverd door zijn smaakvol aanbod, ongetwijfeld wordt LIFT Club dus ook een event om naar uit te kijken en wij zullen er ook zijn !

En we hebben nog goed nieuws, hier op belmodo.tv kan je een VIP duo-ticket winnen. Check it out!

cityzine_LIFT_400x300

page loaded