Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diesel aan de wand

Door Angelique op 11.09.2008

Diesel houdt van creativiteit en meer bepaald van jong creatief talent. Naast IT's, het internationaal platform dat jonge modeontwerpers ondersteunt is er al een aantal jaren Diesel U Music dat muzikaal talent wil promoten en dat ondertussen een echte muzikale versie is geworden van My space. Vers van de pers is dan weer het project Diesel Walls dat kunstenaars en artiesten wereldwijd een aantal publieke muren aanbiedt om hun kunnen te exposeren. Wil jij je creaties dus op een muur zien prijken in New York, Manchester, Barcelona of Zurich, surf dan naar www.dieselwalls.com, waar  je jouw meesterwerk kan uploaden.

Diesel IT's : Horiuchi      Nieuw Diesel project : Diesel Wall gespot in Milaan

page loaded