Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let’s Rock’n Roll, Baby!

Door Lies op 04.09.2008

De expo 'It's not only Rock'n Roll, baby!' lokte deze zomer al heel wat kijklustigen naar de Brusselse Bozar. En je zou voor minder: bekende rockers en rockchicks exposeren er hun artistieke creaties. Onder meer onze eigenste Bent Van Looy, Chicks on Speed, Fischerspooner, de ietwat manische Pete Doherty en zelfs Patti Smith en Yoko Ono geven er hun meest persoonlijke werken prijs.

Maar mooie liedjes duren niet lang en ook aan dit rocknummer komt een einde, en dat op zondag 14 september. Wie liever al dansend op museumbezoek gaat, kan op vrijdag 12 september nog afzakken naar de Bozar voor een knallend slotfeest. Op de finissage blijven de tentoonstellingen 'It's not only Rock'n Roll, baby!' en 'Open kaart. Hedendaagse Latijns-Amerikaanse fotografie' open tot 1u 's nachts. Je kan jezelf dan nog een hip rockkapsel laten aanmeten en daarna word je verwacht op de dansvloer. Van de partij zijn o.a. Mauro Pawlowski, Motek en The Hong Kong Dong, waarna dj's Partyharders en Surfing Leons hun sexy beats op jou loslaten! Rock on!

page loaded