Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Munt gooit zijn deuren open

Door Angelique op 15.04.2008

Om meer aansluiting te vinden met de stedelijke omgeving en de strategie van open huis verder uit te bouwen, gooit De Munt de deuren open, ook overdag, en dit 7 dagen op 7.
Hiervoor werden de drie toegangsruimtes van het huis grondig herdacht en vernieuwd. In de vleugel langs de Prinsenstraat opent de nieuwe MMShop die een ruime keuze biedt aan cd's en dvd's, net als boeken die in verband staan met de programmering en met de theatrale actualiteit. In de vleugel langs de Koninginnestraat opent de nieuwe MMBar waar je je, naar gelang het moment van de dag, kan laten verleiden door een ontbijt, een lunch, een tussendoortje, een aperitief of een afzakker na de voorstelling. In de inkomhal, die beide ruimtes verbindt, kan men bij de MMDesk terecht voor tickets en voor inlichtingen over de programmering.

Het concept en de uitwerking gebeurde in nauwe samenwerking tussen de Munt, de B-architecten en Frédéric Nicolay & France Lewin.
Alle info over deze must-visit lifestyle place vind je op www.demunt.be .

page loaded