Fashion Weeks

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

NYFW: Narciso Rodriguez hairstyle

Door Tiany op 23.02.2012

I know, NYFW is al eventjes afgelopen, maar dit wil ik ik toch nog met jullie delen. Omdat het een erg leuke kapseltip is. Omdat dit haar gezien werd bij Narciso Rodriguez' FW2012-2013 runway show in New York. Omdat the man behind this gorgeous hair (once again) de geweldige Eugene Souleiman is. I rest my case!

Jullie konden in het Belmodo.tv-artikel NYFW: Eugene Souleiman for Wella al zien wat dé maestro der kapsels in petto had voor de DKNY en Tommy Hilfiger shows. Dit keer it's all about de sci-fi meets Parisian chic look. 


Get the Sleek Perfection Look

* Masseer wat Wella Professionals Perfect Setting Lotion in je fris gewassen haren.
* Blow dry je lokken en borstel ze strak naar achteren.
* Maak een paardenstaart met de bovenste laag. 
* Twist je resterende, loshangende lokken in 2 halve French pleats en pin deze vast op de achterzijde van je hoofd. Verstuif wat Wella Professionals Thermal Image spray op het deel dat niet vast zit en maak het extra straight met behulp van een stijltang
* Maak de paardenstaart los en kam de haren mooi naar achteren
* Zorg ervoor dat de midsection een beetje boller staat en werk af met Wella Professionals Hair Spray. Breng deze heel kort tegen je haren aan om dat speciale waving effect te krijgen. Ga ook nu de loshangende lokken nog eventjes te lijf met een stijltang. 
* Done!

Remember ladies, oefening baart kunst ;o)!