Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Guerlain zorgt voor een jolie toi

Door Ine op 09.05.2015

Guerlain_eyeshadow_belmodo

I love all things make-up. Er zijn vele merken die m’n voorkeur uitdragen, maar Guerlain heeft toch een speciaal plekje in m’n hart.

Iedereen kent hun legendarisch Terracotta-poeder dat voor een glowy bronze effect zorgt. Ook de lipsticks hebben heerlijke kleurtjes die je lippen beautiful in de kijker zetten. Doe er nog een fabulous mascara bij en je hebt the perfect Guerlain look net als Natalia Vodianova.

Een diepzwarte mascara die je wimpers verlengt en extra cachet geeft, sounds awesome, right? Look no further, Guerlain heeft de toverformule gewoon in een classy design gestoken.

In een nieuwe uitvoering van hun alombekende emballage in black and gold zit een smal borsteltje dat werkelijk geen enkele wimper overslaat. Fluttering lashes worden instantly gecreëerd waarmee je iedereen doet zwijmelen.

Next step is om je ogen nog meer te laten opvallen. Deze Écrin paletjes hebben vibrant colors of net iets zachtere tonen die je niet enkel voor ’s avonds hoeft te gebruiken.

Dankzij de LastEver® technologie ben je verzekerd van een blijvende oogschaduw die perfect van day to night gedragen kan worden. Mat, metallic of een satijnachtige afwerking, make your choice!

Het famous Terracotta Joli Teint poeder krijgt een jeugdige uitvoering met Poudre Duo Bone Mine. Een stralend young and fabulous kleurtje alsof je net van een zonovergoten weekendje weg hebt genoten, Guerlain maakt het waar.

Voor every woman is er een zonnepoeder beschikbaar. De 2 kleuren zijn volledig complementair aan elkaar. Breng ze in een mooi 3-gebaar (contouring) aan voor een fris effect. Sunkissed skin, instantly!

Guerlain zorgt ervoor dat je een blijvende indruk achterlaat. Met hun beauty products, uiteraard, maar ook met hun Petite Robe Noire.

Iedereen kent de mooie roze flesjes met bedwelmende geuren en nu komen ze met een frisse variant. De beeldvorming throws me back to Peter Pan. Tinkelbel was duidelijk een inspiratiebron en de geur is dan ook luchtig, speels en sprankelend. Poëtisch en magical, La Petite Robe Noire Eau Fraîche has it all.

Alle foto's & page icon: © Guerlain
Met medewerking van Laura De Beir

page loaded