Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Make-up the Cinderella way

Door Bieke op 20.03.2015

Heb je er ooit al eens naar verlangd om je te op te maken als een echte prinses? Moet je binnenkort naar een bal? Heb je een date met een prins? Heb je ruzie met je stiefmoeder? Disney diehardswe've got some special news for you... 

Mac Cosmetics viert de nieuwe verfilming van het sprookje Assepoester met een prachtige  collectie, limited-editon, of course. De make-up, mooi verpakt in prinsessig lichtblauw, telt maar liefst 17 zalige  producten. Onze favorieten?

Eerst en vooral zijn we gek op de mooie lipgloss met de toepasselijke naam Glass Slipper en de lippenstift Free as a ButterflyOok heel bijzonder is de oogschaduw Stroke of Midnight.

De enige echte Cinderella make-up kan je vinden in de MAC stores of op de website van MAC

page loaded