Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Look like an Oscar Movie Star

Door Bieke op 22.02.2015

De Oscars, dat is een filmfeest, maar dat is ook een feest van zien en gezien worden. Everybody wants to look fabulous. Hoe doen de sterren dat en wat kunnen we van hen leren?

We lazen ooit dat Jennifer Lopez en Beyoncé zich wassen in Evian water om hun huid niet te beschadigen. Of het waar is, zullen we nooit echt weten, tenzij iemand ons het telefoonnummer van Beyoncé kan bezorgen. Iemand? Evian water is misschien een beetje over the top, maar er zijn ook tips & tricks en beautyproducten die de stars of the world gebruiken, die wij ook kunnen toepassen. 

First things first. Een huid die er goed uitziet is een huid die goed gehydrateerd is. Make-up blijft ook langer op een goed gehydrateerde huid. Een droge huid eet je make-up op! Veel slapen en veel water drinken zijn de belangrijkste en de goedkoopste schoonheidsmiddeltjes.


© ICI PARIS XL

Make-up Artist Matin Maulawizada (die samenwerkt met o.a. Homeland beauty Claire Danes en Angelina Jolie) raadt ook aan om ’s nachts een goede hydraterende filter te leggen om de volgende dag te shinen. Zijn geheim? De Guerlain secret late night recovery treatment, te koop bij ICI PARIS XL.

Een ander wondermiddeltje voor ’s nachts is de Miracle Worker Overnight van philosophy


© youngcelebritynews.wordpress.com


© lovelyavocado.com

Black beauty Lupita Nyong’o gebruikt avocado om haar porseleinen gezicht te onderhouden. De natuurlijke olie in de avocado is een goede verzorging voor je gezicht.


© & Other Stories 

Voor een verkwikkende blik gebruik je een beetje blush. Wij zijn heel erg fan van de luminising cream blush van & Other Stories. Budgetvriendelijk en het zet je jukbeenderen craaazy in de kijker. Ook Eva Longoria kiest voor crème blush. Haar fav is de M.A.C. crème blend blush.

Een cream blush mag je zeker combineren met een poeder blush erbij. Voor alles geldt: laagjes zijn goed. Laagjes zorgen ervoor dat je make-up langer blijft zitten. Zorg er natuurlijk wel voor dat je de maquillage niet van je gezicht kan schrapen. Not.sexy.at.all.


© ascendingstardance.com

Maquillage en haar oplapwerk is 1 ding, maar een strakke body daar moet je voor oefenen! Er zijn celebs die alleen nog sapjes drinken of zich uithongeren voor de Oscars, maar je kan ook gewoon beginnen sporten. Heel veel Hollywooders doen pilates. Van pilates wordt je inner self rustig (check geen tekenen van stress!) en ontwikkel je ook mooie, slanke spieren.

Sandra Bullock combineert pilates met kickboxen en toertjes lopen. Taylor Schilling a.k.a. Piper Chapman van Orange is the new black (één van de redenen waarom je naar Netflix moet kijken) haar geheim om er goed te zien is wegblijven van suiker. Ze heeft zichzelf getraind om geen zoetigheden meer in haar mond te steken. It must be tough, maar het proberen waard als je weet dat suiker je huid dof maakt en voor cellulitis zorgt.


© isupportcommunity.org


© hdimagewallpaper.com

Welke beauty goodies zitten er zondag zeker in de handtas van de sterren? Jennifer Lawrence kiest regelrecht voor de Rouge Dior Lipstick, liefst in Prune Daisy. Emma Watson houdt haar glimlach mooi met een lip balm van Lancôme en Julia - Mona Lisa Smile - Roberts zorgt altijd dat ze een mini versie haarlak in haar clutch heeft zitten. Haar favoriet is de Serge Normont Meta Sheer Dry Oil Finishing Hair Spray

De allerbeste tip van de celebs om er goed uit te zien: huur een team van experten in. Nou ja… One day, when we’ll be very rich.

Topfoto © www.public.fr.

Met medewerking van Jolien Vyverman. 

page loaded