Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Winter Beauty DIY

Door Angelique op 27.01.2015

We hebben je al tips gegeven die uitermate geschikt zijn om jezelf tijdens de winter te verzorgen. Nu stel ik 2 dames voor die op YouTube net hetzelfde doen. Honestly, het is niet makkelijk om aangename videos terug te vinden, want er zit ontzettend veel bagger tussen.

Trust me, ik heb er zo veel bekeken dat ik er hoorndol van werd. Bon, ik heb er uiteindelijk toch gevonden die zeker de moeite waard zijn waar uitgebreid ideas for winter care op het world wide web worden losgelaten.


© YouTube.

We kick things off met Sammi Maria. Deze London based pretty girl is heel toegankelijk en houdt dingen clean & simple. In Winter Morning Routine geeft ze je stap per stap inspiratie om je eigen ochtend in gang te zetten.

 

Bij Winter Skincare gaat het, rara, over hoe je je huid tot in de puntjes kan verzorgen. Ook tof vind ik haar outfit posts die heel wat ideeën opleveren voor cool winterproof looks

 


© YouTube.

Als ’t op hair aankomt ben je bij Blair Fowler in goeie handen. The American sweetheart vertelt je, vanuit haar douche, hoe ze haar haar van ultieme verzorging voorziet. Wat ik je graag meegeef is dat je niet te veel aandacht moet besteden aan de producten die ze gebruikt omdat ze in België niet beschikbaar zijn en omdat het, in my opinion, vooral om de manier van verzorgen draait.

 

Blair is ook lid van All Things Hair waar er ontzettend veel videos beschikbaar zijn om je haardos een stylish make-over te bezorgen. Get inspired!

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded