Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

10 jaar Le Makeup van Givenchy: get the Night Look

Door Tiany op 19.01.2015

De make-uplijn van Givenchy bestaat 10 jaar. Hurray, hurray, hurray! 10 jaar, 10 iconische producten waarmee je zowel ’s avonds als overdag schittert. De Day Look toonde ik je al. It’s time for the Night Look.

1. Acti’Mine is de 1ste stap in je daily routine. Dit is de basis voor je gezicht. Deze crème verfrist en egaliseert. Acti’mine is your daily dose of vitamines.

2. Bovenop de basis komt de Teint Couture foundation. Ik kies voor de compact versie in plaats van de fluïde. Why? De compact poeder foundation komt samen met een roze highlighter waarmee ik mijn T-zone en de huid onder mijn ogen oplicht. Deze compacte 2-in-1 doos is een echte winner.

Wie toch liever met een vloeibare foundation werkt kan natuurlijk wel de Teint Couture Fluïde gebruiken. Retouches doorheen de dag breng je dan aan met de Teint Couture Compacte. Ga voor een look op maat, choose your favorite!

3. Voor een avondje stappen ga ik voor zwoele, donkere ogen. Ik accentueer ze met de Ombre Couture oogschaduw. Voor een smokey look kies ik voor de zwarte Ombre Couture ‘Noir Sequin 13’. Sinds de laatste kerstcollectie van Givenchy (check ‘m hier nog eens) is dit mijn fav!

4. Bij smokey eyes hoort een very dark & very open look. Dankzij de Phenomen’eyes kan ik mijn ogen extra goed accentueren. De mascara heeft 1 kleine, ronde borstel waarmee je heel gedetailleerd te werk kan gaan en je wimpers stuk per stuk kan aanzetten. Hij krult je wimpers fenomenaal en zorgt voor een panoramisch effect. Deze unieke mascara is hét accessoire voor je ogen.

5. Rood is het kleur voor killer lips in the eveningLe Rouge nr. 306 is gehyperpigmenteerd waardoor de lipstick de hele dag blijft. Met deze creëer je intense volle lippen met een half mat effect waaraan niemand kan weerstaan. 

6. Afwerken doen we met het luxueuze Poudre Bonne Mine Croisière. Dit poeder met zijn unieke formule zonder talg versmelt met elke huid en geeft je gelaat een natural sunkissed look

I’m totally in love met deze sensuele look. I’m ready to go dance the night away!

Wil je zelf aan de slag? Speel dan mee & wie weet win jij wel de 10 iconische producten van Givenchy 10 year! Of vind nog meer inspiratie op de Facebookpagina van Givenchy!

Thanks to HotelO Sud for the wonderful location

Photography by Bram Laebens.

page loaded