Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

10 jaar Le Makeup van Givenchy: get the Day Look

Door Tiany op 12.01.2015

De make-uplijn van Givenchy bestaat 10 jaar. Hurray, hurray, hurray! 10 jaar, 10 iconische producten waarmee je zowel ’s avonds als overdag schittert. Laat je inspireren door deze Day Look.

1. De dag beginnen doe je met Mister Radiant. Deze gelly crème voelt extremely fresh aan op je gelaat. De gel bevat 3 soorten microbolletjes die openspatten op je gezicht en voor een stralend resultaat zorgen. 

De bruine bolletjes zorgen voor een subtiel kleurtje, de gele bevatten vitamine E en de beige zorgen voor de perfecte weerkaatsing van het licht op je huid. Wowie! 

Dit product is bijvoorbeeld ideaal als je net uit vakantie komt. Je hebt dan (I hope so) al een kleurtje en echte foundation mag je dan even in de kast laten staan. Mister radiant voelt absoluut niet aan als make-up maar zorgt toch voor een egale teint waardoor hij heel geschikt is voor vrouwen die niet van fond de teint houden, maar er toch op hun best uit willen zien. Door de lichte frisse textuur kunnen mannen deze formule ook perfect gebruiken.

2. Als 2de breng je de Prisme Libre aan. Dit losse poeder bereid je gezicht voor op some more make-up. Elk doosje bestaat uit 4 pasteltinten die versmelten met je eigen huidskleur. Prisme Libre bestaat in 3 varianten. Ik gebruik hier de nr 2 ‘Teffetas Beige’.

3. Tijd voor de ogen. Die zijn je eye (really?) catcher in de Day Look. We gebruiken de nieuwe Prisme Quator oogschaduw

Deze nieuwe packagings heb je in 8 paletten. 8 harmoniën, 8 statements. Givenchy has something for every woman. Elk prisma bevat 4 tinten waarmee je naar hartenlust kan spelen en combineren. Ik ga voor prisma nr. 6 ‘Confidence’ met warme herfsttinten.

4. Give me that look! Spreek met je ogen, spreek met de Noir Couture mascara van Givenchy. 1st was er de Phenomen’eyes en daarna kwam de Noir Couture. Met zijn 3 bolletjes zorgt de 4-in-1 mascara voor vollere, langere en verzorgde wimpers met schwung.

Dankzij de formule krullen je wimpers zoals je het altijd al wilde. No curler needed here. Voor overdag kan zwart, maar raad ik je ook aan tinten als bruindonkerblauw en donkerpaars te proberen. Dankzij de weerkaatsing van het licht op je gekleurde wimpers komt je iris veel meer tot zijn recht. Speel je ogen uit en hou je zwarte in je avondetui. 


5. Een look is niet af zonder glorious lips. Voor de daglook kies ik voor Le Rouge in een zachte nudekleur. Deze roos-beige tint is nr. 201 in het gamma. Vergis je niet. Le Rouge is meer dan alleen een rode lippenstift. Givenchy heeft hem in een volledig kleurenpallet. 

6. Voor the finishing touch breng je nog wat Poudre Bonne Mine Croisière aan. Dit is het 1ste poeder zonder talg waardoor het zich meteen 1 voelt met het gelaat en believe it or not, Poudre Bonne Mine zal niet verdwijnen during the day. Met dit poeder zit je de hele dag goed. Accentueer je jukbeenderen en voorhoofd met dit heerlijke poeder en tover een natuurlijke zongebruinde teint op je gezicht in no time

Get inspired by this look. Dankzij de fijne pigmenten in de cosmetica van Givenchy passen alle producten ook voor een avondje uit. Werk ‘s avonds met meerdere lagen voor een sterker effect en klaar! En stay in touch with Belmodo, want binnenkort droppen we nog meer beauty inspiration met een Givenchy Night Look!

Wil jij zelf aan de slag? Speel dan mee & wie weet win jij wel de 10 iconische producten van Givenchy 10 years! Of vind nog meer inspiratie op de Facebookpagina van Givenchy!

Photography by Bram Laebens

Thanks to HotelO Sud for the wonderful location.

page loaded