Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Time for some beauty cocooning

Door Tiany op 02.01.2015

Fieuw! De feestdagen zijn achter de rug. We houden wel van parties, maar na 2 weken vol feest is het even welletjes geweest. Tijd om de wallen, het buikje en de voeten wat rust te geven.

Al dat feesten, lekker (but not so healthy) eten en alcohol, dat voel en zie je aan je lichaam. My skin screams for hydration! Jezelf een relaxweekendje gunnen na al het feestgeweld is geen overbodige luxe. Me-time is calling!


© Kusmi Tea.

Ik start mijn beautyritueel met een heerlijke Detox Tea van Kusmi Tea. Zowel de groene versie met groene thee, maté en citroengras als de BB Detox Tea met groene thee, maté en pompelmoes zijn very delicious en absolute wellness drankjes.

Een warm bad doet altijd deugd. Met de Bain Lacté Relaxant van Qiriness waan ik mij in paradise. Deze bruistablet lost op, verandert in een romige textuur en heeft een aangename relaxerende geur. Mijn huid is zijdezacht achteraf. Bye bye droge winterbenen!

Om het volledig cosy te maken maak ik het donker, steek ik een paar kaarsen aan (Baobab, my favorites) en fluit er een muziekje op de achtergrond. Do.not.disturb.please.


© Pinterest.

Mijn gezicht verwen ik met nog meer producten van Qiriness. De Sauna Visage bruistabletten (exclusief te koop bij ICI PARIS XL) zijn mijn nieuwste favoriete gezichtsverzorging. Dit beautywonder geeft je het gevoel dat je in de sauna zit. A spa moment at home, oh ja!

In de tabletten zitten concentraten van zuiverende en stimulerende planten die je gelaat volledig laten ontspannen. Doe de tablet in een pot met kokend water en ga old skool met een handdoek over je hoofd boven de pot hangen. De dampen openen je poriën en doen alle onzuiverheden verdwijnenLovely!


© Qiriness.

Zondagochtend start ik met een glas lauw water met een schijfje citroen erin. Een kleine moeite voor een gezonder lichaam. Citroenwater maakt je huid mooier, maar het zuivert ook je lever en het is een absolute boost voor je immuunsysteem. In de koude wintermaanden waar een drupneusje en de griep achter de hoek loeren, is de vitamine C in deze vrucht het sterke mannetje die al deze vervelende kwaaltjes bestrijdt. Paw Paw Paw!

Een glas citroenwater wordt mijn vast ritueel in 2015. Trek de gezonde lijn door in je andere voeding. Drop de cake en andere suikers en kies voor gezonde alternatieven. Snoep bijvoorbeeld nootjes of avocado. Hierin zitten veel gezonde vetten die je huid doen stralen. Als je nog meer healthy ideetjes wil dan raden we aan om Bart Roman te volgen this year. Hij is one of the Belmodo beauties to follow in 2015.


© Byebyecheesburger.be.

Mijn gezicht en lichaam heb ik zaterdag aangepakt, op zondag geef ik mijn handen wat extra aandacht. Winter times zijn een doodsteek voor mijn handen. Die drogen heel snel uit en als ik niet oplet krijg ik zelfs barstjes. Herkenbaar voor jou? Hydrateer je handen goed. Een maskertje af en toe kan ook zeker geen kwaad.

Het Hand-Filler Masker van Filorga is een winner! Het in een handschoen die de pollekes voedt, herstelt en tekenen van veroudering tegenwerkt (een nieuw jaar is tenslotte ook een streepje meer op de teller). Deze handschoen is 2 in 1 want ook je nagels worden gevoed en krijgen een stimulans om sneller te groeien. Zo heb je er meteen een mini-manicure bij! Je kan de handschoen 15 keer hergebruiken en is exclusief te koop bij ICI PARIS XL.

Op zondagnamiddag breng ik nog een bezoekje aan de sauna. Daarna kruip ik onder een dekentje met een glas Detox Kusmi Tea. Volledig opgeladen ben ik klaar voor een nieuwe week! Hello 2015!

Heb je nog een laat cadeautje nodig? Je kan altijd terecht bij:

page loaded