Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Copycat New Year’s look

Door Koen op 28.12.2014

Nieuwjaar is een nacht waarop je drama wil vermijden, maar dramatic eye-makeup mag daarentegen wel. Coco Rocha is the hottest super model around en met haar fabulous smokey cat eye word jij dat gegarandeerd ook!

Beginnen doen we met een perfect dekkende foundation. Feesten tot de vroege uurtjes zonder vervlogen make-up is met Maybelline Superstay 24H (1) geen enkel probleem. Het beste is dat je ‘m gelijkmatig over je gezicht aanbrengt en uitwerkt met je vingers of sponsje.

Geef je gezicht daarna een upgrade door je jukbeenderen te voorzien van een vleugje BE blush (2). Opletten dat je je gezicht niet clownesk maakt en je blush subtiel en natuurlijk aanbrengt!

Draai je borstel zachtjes rond in de blush, verwijder overtollig poeder door er even mee te tikken op je arm en lach dan even naar jezelf in de spiegel om de appeltjes van je wangen te ontdekken.

Daar net onder breng je met licht strijkende bewegingen de blush aan tot je het gewenste effect krijgt. Vervaag daarna eventueel om het tot een mooi geheel te krijgen.

Nu kan je aan de smuldering smokey eye beginnen. Kies 3 verschillende kleuren uit het M.A.C Eye Pallet (3) die bij elkaar passen en waar je gebruik van wil maken.
Met het donkerste kleur ga je 1st van de binnenste ooghoek langs de wimperlijn en laat de lijn naar de buitenkant toe dikker uitlopen. Doe hetzelfde voor het andere oog en let erop dat je perfecte symmetrie bereikt.

Dan ga je met de lichtste kleur van je traankliertjes tot de uithoek van je wenkbrauw, daarna de medium kleur van aan de wimperlijn tot in de oogplooi en uiteindelijk de donkerste kleur vanuit de buitenste ooghoek tot halverwege het ooglid. Vergeet niet te blenden zodat het mooi in elkaar overloopt.

Afwerken doe je met een vloeibare H&M eyeliner (4) om het extra te laten opvallen. Het makkelijkste is om 3 verschillende puntjes (buiten, midden, binnen) te plaatsen en deze dan nice and easy met elkaar te verbinden. Cover your lashes in een laag L’oréal Miss Manga Mega Volume (5) en je ogen zijn volledig!

Last but not least breng je een lucious red lipstick van Hema (6) aan met een lippenpenseeltje. Het beste is dat je begint met je mond te contouren met een matching lipliner zodat je enkel maar binnen de randjes moet inkleuren. 

You will be belle of the New Year’s ball, I promise.

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded