Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let it snow

Door Astrid op 22.12.2014

Kerst is het perfecte excuus om helemaal wild te gaan met nail art. Vorig jaar schreef Lien een geweldig artikel met mega leuke nagelinspiratie voor X-mas. Mijn favoriet, een schattig sneeuwvlokje, zat er toen niet tussen #sadsmileyface.

Tijd voor een tutorial zodat jouw nagels ook dit jaar helemaal in thema zijn voor the hollidayz!

Het leuke van dit design is dat je je het jezelf zo moeilijk of makkelijk maakt als je zelf wil. Ga voor 1 vlokje op je duim - grootste nagel weet je wel - of voorzie elke nagel van wat sneeuw.

Het handigst is om een dotting tool te gebruiken maar wie een beetje inventief is, komt al een heel eind met een tandenstokertje. 1 tip: een steady hand is much needed!

Dankzij de handige step by step tutorial van Lacquertude weet jij eindelijk hoe je zo’n vlokje in elkaar knutselt. Liever een ander design? Aan inspiratie geen gebrek op Pinterest.
Mijn favoriete combo is een donkerblauwe basis met zilveren vlokje. The Perfect Cover Up van Essie in combinatie met de zilveren Nail Art Pen van Models Own pronkt momenteel op mijn vingers. Ook wit met lichtblauw is natuurlijk schattig. Of nude en wit. Of rood en wit. Of …

Allez hup, allemaal aan de slag. Je hebt nog 2 dagen de tijd om te oefenen!. Do feel free to share your holiday nails!

Foto’s © Lacquertude & Pinterest.

page loaded