Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Copy de Cat-eye van Alexa

Door Tiany op 08.12.2014

Is er een betere cat-eye dan die van Alexa Chung? Voor mij in ieder geval niet. De It-girl heeft de curieuze eigenschap dat ze zich elke trend meester lijkt te maken, maar vooral die 60's eye-make up is onlosmakelijk met haar persoon verbonden! Zelf inspireerde ze zich op het jaren '60 icoon Jane Birkin en ook Audrey Hepburn's ogen werden vaak gesierd door het zwart-lijntje, maar wie nu cat-eye zegt, denkt onmiddelijk aan die andere Britse muze!

Miss Chungs blik is ondertussen toch 1 van de meest iconische beautyhits en vooral eentje die ik doodgraag onder de knie zou willen hebben. Als amateur kan je beter niet beginnen om je eigen cat-eye te creëren, maar met deze tutorial by the It-girl zelf, word je een master copycatAfterall, cheetah's are the fastest animals on the planet

Pay attention ladies want Lisa Eldridge toont je hoe het moet. Stap voor stap leer je hoe je die signature look van Alexa Chung creëert, but that's not all folks want tussendoor geeft het Britse model ook nog haar dagelijkse beauty routines en producten prijs!

Foto's © InstagramAlexaChung.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded