Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The trick for dark lipstick

Door Angelique op 13.11.2014

Winter is coming, I can smell it in the air, I can feel it in the water, I can see it by the changing of the shades of lipsticks! De herfst doet ons instinctief grijpen naar donkerdere kleuren, tinten van rood, paars en blauw. We omhullen ons niet alleen met cuddly outfits wanneer de 1ste herfstbriesjes te voelen zijn, maar ook onze lippen kunnen we weer ongestraft heerlijk donker verven! Vreemd wat die seizoenen meebrengen, de herfst is bijvoorbeeld echt the time of the year om je duistere kantje te accentueren en zeker niet alleen met halloween!

Zoals bij elke opvallende trend is het wel key om het juist te doen, maar daarvoor zijn er tutorials he sweeties! Dus om de juiste donkere lipstick te kiezen en hoe je die aanbrengt krijg je een stap voor stap uitleg van Lisa Eldridge, zo wordt het simple comme bonjour.

Foto's © Lisa Eldridge

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded