Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Queen of Transformations: Michelle Phan

Door Tiany op 16.10.2014

De nude look is prima voor je dagelijkse routine, home, office, ... Maar af en toe zijn er events waarvoor je een blow-them-away-look nodig hebt! Als je al eens opgemaakt bent door een professional dan heb je waarschijnlijk het magische effect van goede make-up al ondervonden. Maar zelf zo een dramatische look creëeren is voor leken virgin-territory ... Gelukkig is er de make-up queen Michelle Phan.

Deze Viëtnamese make-up artist, met de nadruk op artist, is een beauty-goeroe. Ze studeerde kunst en heeft daar hoogst waarschijnlijk als een pro met penselen en kleuren leren omgaan, ondertussen zijn haar tutorials een gigantisch internetsucces and rightfully so. De looks die ze creëert zijn niet alleen spectaculair, maar de tutorials zijn ook geweldig om naar te kijken. De video's zijn always in theme en meer kortfilmpjes dan tutorials

Check dus zeker eens het filmpje om een echte flapper-look te creëeren, you never know when the next Great Gatsby party is around the corner! Ook de tutorial waarin Michelle Phan de Game of Thrones look van Daenerys Stormborn recreëert is downright spooky, ZO GOED. Hier is er eentje verslaafd. Zo sweeties, haal wat popcorn en geniet van de super entertainende filmpjes!

 

Foto's © MichellePhan.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded