Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zomers haar, zo doe je het zelf!

Door Angelique op 06.07.2014

Wie wil er nu geen zomers haar als hierboven? Liefst van al het hele jaar door, maar helaas zijn er tijdens de winter geen zonnestralen die je haar op natuurlijke wijze wat bleachen. Garnier en L'Oréal dachten dit dus ook en kwamen daarom met een product dat jouw haren een zomerse uitstraling geeft. Great minds think alike!

1. De kleur

Je kan deze producten op verschillende manieren gebruiken. Wil je zonnige lichtaccenten in je haar? Breng dan met je vingers een royale dosis aan op enkele lokken, vertrekkend van de basis naar de puntjes. Laten drogen et voilà, je hebt een zomerse coupe! Voor een total beach look kan je je haar creperen en vervolgens de gel op al de haren aanbrengen. Daarna de boel ontwarren, laten drogen, en klaar! Zegt een ombre coupe je wel iets? Dat gaat ook met dit wondermiddel! Verdeel je haar in 2 staarten en breng de gel zorgvuldig van het midden van het haar tot in de puntjes aan. Zo simpel kan het zijn!


© Garnier.

Bij deze producten hoef je niet te vrezen dat je opeens platinablond door het leven zal gaan. Ze hebben een subtiele werking en moeten dus meermaals gebruikt worden als je een groter effect wenst.

L'Oréal Casting Sunkiss jelly, € 8,99.
Garnier Crista Soleil,  € 7,99

2. De krullen 

We zijn helaas niet allemaal gezegend met een schoon kopke krullen. Weerspannig haar dat alle kanten uitsteekt? Ja. Mooi krullen? Dat niet nee. De dag van vandaag kunnen we moeder natuur wel een handje helpen en dat doen we met deze krultang van Babyliss! We willen beach hair dus krul grote lokken haar voor grove en lossere krullen en houdt die ongeveer 5 à 7 seconden vast. Werk altijd van onder naar boven en ga na het krullen met je handen losjes door je haar. Klaar is kees!

Heb je al iets of wat slag in je haar? Dan is deze Ocean Spritz van Wella voldoende voor jou! Spray het product op droog haar en kneed dan met je vingers je haar tot je het gewenste effect krijgt. Als je voor een warrige coupe gaat, kan je de haardroger er nog bijhalen. Ideaal voor lichtgolvend haar dat nog wat extra volume kan gebruiken!

3. De styling

Heel de dag op het strand gelegen en je beachy waves even beu? No prob! Met de smooth infusion van Aveda krijg je stijl haar in no time! Aanbrengen op handdoekdroog haar, sectie per sectie over het volledige haar en met neerwaartse bewegingen uit het haar werken. Met de haardroger kan je het haar vervolgens stijl blazen en indien nodig kan je altijd je stijltang gebruiken. Dankzij de smooth infusion blijft je haar de hele dag door stijl. Zelfs bij extreme luchtvochtigheid, wat tijdens de zomer al eens kan voorvallen. 

En dan nu het wondermiddel van Christophe Robin: de intense regenerating balm. Perfect om je haar te stylen en in model te leggen, beschermt je haar bij het stijlen, goed tegen froezelhaar ... en dan kan het ook nog gebruikt worden voor je lippen, lichaam én zelfs om je wenkbrauwen goed te legen. Serieus, ik ben er niet mee aan het lachen. Alles wat je nodig hebt in 1 potje. Where have you been all my life? Verkrijgbaar bij Cosmeticary.

En that's it! Alles wat jij nodig hebt voor een mooi zomers kapsel met beachy waves of mooi stijl haar voor a night out on the town!

Page-icon © Garnier.
Topfoto © L'Oréal.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded