Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beauty comeback

Door Astrid op 14.06.2014

Uitgedroogde fluostiften, steekkaarten her en der verspreid & een stapel cursussen die maar niet kleiner lijkt te worden: I love the smell of exams in the morning … NOT!

Voor yours truly is het ondertussen alweer even geleden dat ik door deze helse periode moest maar ik herinner mij de blok maar al te goed! Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel want ooit - ja echt, ik beloof het je - komt er een einde aan die vervelende examenperiode. 1 small detail: dat is ook het moment wanneer jij terug moet naar the real world.

Gelukkig zet Belmodo met veel plezier enkel beauty essentials op een rijtje die jij nodig hebt om weer deftig buiten te komen en eeeeeiiiindelijk dat langverwachte terrasje te gaan doen!

1. Hate to break it to you maar geen wondermiddeltje zal die wallen zo goed wegwerken als een heerlijk nachtje doorslapen. Met dit funky oogmasker op vallen zelfs de grootste stresskonijnen zo in slaap. F*ck Off Eye Mask in Tropical Print, Urban Outfitters, € 12,-.

2. Hydrateren begint van binnenuit. Natuurlijk kan dat ook met water van de kraan, maar alles met een kokossmaakje gaat vlotter binnen, niet? Haal snel jouw voorraadje Vita Coco Coconut Water in huis!

3. Een goed masker doet wonderen. Natuurlijk heeft iedereen zo zijn favoriet maar het Rare Earth Pore Cleansing Masque van Kiehl’s neemt onzuiverheden, toxines en je poriën onder hand. Vanaf € 25,-.

4. Je huid verzorgen was de laatste weken waarschijnlijk niet je N° 1 priority, hoog tijd om daar verandering in te brengen! De Clarisonic borstel is zonder twijfel een investering, maar na wekenlang wegkwijnen in de bib mag je jezelf best wel eens trakteren. Clarisonic Mia 2 System via ICI PARIS XL, € 149,-.

5. Lang geen echte zon gezien en in desperate need of a tan? Dan is zelfbruiner een quick fix! De Sublime Bronze Golden Mousse van l’Oréal zorgt voor een onmiddellijk en langdurig resultaat, zonder oranje schijn of lelijke strepen. Ongeveer € 16,99.

6. Een cream blush geeft je een healthy glow én een fris kleurtje. Net wat jij nodig had! De cremeblend blush van M.A.C - in jouw favoriete kleur - haal je voor € 21,50 in huis.

7. Hey, you’re back en iedereen mag het weten. Nagellak is de ultieme finishing touch voor jouw comeback. Ga helemaal wild met roarrrrange van Essie! € 10,99 per flesje. 

En bam, jij ben helemaal weer klaar om van het zonnetje te genieten, te gaan shoppen of je favoriete restaurantje te gaan bezoeken. En die punten … die komen later wel!

Topfoto © www.mllsdemode.be.

page loaded