Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Inspiratie: Zomerse nail art

Door Lien op 12.06.2014

Ladies (en waaghalzerige gents), maak jullie agenda voor de rest van de dag al maar vrij want het is meer dan tijd voor ... zomerse nail art! Palmboomprint, flamingo's, ijsjes, ... wij hebben werkelijk alles in huis om jou te inspireren!

Alles wat jij nu nog nodig hebt, is je vinger om te scrollen, potjes nagellak in alle mogelijke kleuren en een grote portie engelengeduld. Prepare to get crafty, girls ...

1. Palmtree


Veruit de leukste print voor deze zomer is wat mij betreft de palmboomprint. Ideaal ook voor op jouw nagels, want je hebt voor deze look eigenlijk maar 3 kleurtjes nodig: wit, donkergroen en lichtgroen - lekker makkelijk!

Al kan je je palmboom ook wat tropischer maken, door er bijvoorbeeld een heel strand rond te tekenen, aquablauw toe te voegen, ... Go crazy on it, it's just nail art!

2. Verzorgde manicureTopfoto © Love Aesthetics.

Voor wie geprul met tandenstokertjes en dunne verfborstels niet bepaald leuk is, is een 'gewone' verzorgde manicure een absolute must. Want als we eerlijk zijn: in de zomer staat zachtroze, stijlvol wit of opvallend fluo minstens even mooi!

3. Pretty florals


Het was een weggevertje, maar vrolijke bloemetjes zijn heerlijk zomers! De roze-aqua combinatie blijf ik geweldig vinden, maar ook de daisy trend is een superleuke om op je nagels te plakken (foto rechtsonder). Een stoere variant, die tegelijk helemaal 2014 is - ik ben fan!

4. Sandy beach


Foto onder © NYAN.

Het leuke aan nail art is dat er steeds weer nieuwe designs op duiken. Deze heb ik zelf nog nooit ergens gezien, en net daarom ben ik er helemaal stapelgek van: de strandnagels, letterlijk. Deze moet ik gewoon uitproberen: te cool! En jep, die zandnagel hoort erbij ...

5. Fruity fun


Wie zomer zegt, zegt niet alleen zon, zee en strand maar ook: fruit, fruit, fruit. Mmmmmmh niks lekkerder op een hete zomerdag dan een krakend vers en ijskoud stuk watermeloen. Dus waarom zou je jezelf daar niet gewoon de hele dag aan doen denken, via je nagels? Very hipster, very cool!

6. Flamingo parade


Ons lievelingsdier? Dat is voor iedereen die dit leest toch de flamingo, zeker? Bij mij alvast wel (alhoewel ... leeuwtjes jullie blijven toch mijn number 1), en bij deze manicure hoort gewoon een pool party. Ik zie het al helemaal voor mij. Awesome!

7. Sweet as ice cream© Trophy Wife.

Heel heel heel leuk voor een hete dag, en ook vrij makkelijk na te maken? Dat zijn de ice cream nails. Je kan ze op verschillende manieren creëeren: koekjes op je ene hand en ijsbollen op de andere, stoere drop nails of over the top Californische print nagels? Het kan en mag allemaal!

Phoe, en nu stilaan genoeg met die nagels. Ik begin er al een beetje scheel van te kijken ... Al mag hier toch nog 1 toppertje van Belgische bodem ab-so-luut niet ontbreken: de ananasnagels van nail art queen Elfi De Bruyn. Nice girl, real nice!

En wat denk je? Deze namiddag massaal aan het lakken? Ik doe meeeee!

page loaded